Tartumaa toidusündmuste sari Tirin ergutab kaasa lööma järjepanu kahel aastal

Mitmekülgne toidusündmuste sari Tirin sai hoo sisse 2023. aasta juulis ja vältab 2024. aasta detsembrini, rulludes lahti mitmekümne eraldi sündmusena üle kogu maakonna. Sari kaasab erinevaid osapooli ning tutvustab Tartumaa toiduvaldkonna parimaid praktikaid. Tegevust jagub nii lastele, eakatele, peredele kui ka professionaalidele, sest sündmusi leidub igale maitsele: on nii koolitusi kui ka kohvikutepäevi, laatasid ja maitseväljasõite jpm.

Ajakava täieneb jooksvalt, sh lisanduvad ka lingid lisainfole. Vaata ka sündmusi kaardilt
AegSündmusKoht Pilet / osavõtutasu 
6. aprill
kell 19:00
Lossiõhtusöök - Toidukultuur Sibulateel Alatskivi lossi restoran, Peipsiääre vald   95.-
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu
Viiest kvaliteetsest joogikoolitusega õhtusöökist sarja kolmandas osas tutvustatakse osalejatele taas erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Õhtusöök on viiekäiguline. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel. Vaata videot esimesest õhtusöögist!                
11. aprillHerr Rabarber kutsub perma-aeda Tartu Lasteaed Lotte, Ida 8, Tartu   
Tule ja vaata Tartu Lotte lasteaeda ja tutvu permakultuuriga!
Tartu Lotte lasteaias on mõnus kasvada nii lastel kui toidutaimedel. Igal rühmal on oma permakultuuri peenrakast, mis ootavad huvilisi permakultuuriga tutvuma ja kevadisi hooldustöid tegema. Peenrast astub välja laste lemmik Herr Rabarber, kellle eestvedamisel pistame peenrasse toidutaimi kasvama ja õpime, kuidas loodus neile kasvamiseks jõudu annab.        
15.-28. aprill  Elva maitsete nädal   Elva linn, Puhja, toitlustuskohad üle terve Elva valla  
Restoranid ja kohvikud üle Elva valla ootavad külla. Elva maitsete nädala raames pakuvad toidukohad erimenüüsid ja muid põnevaid eripakkumisi, mis on loodud spetsiaalselt sündmusnädala jaoks. Maitsete nädala peamine eesmärk on ka turismi madalhooajal kutsuda inimesi Elva valda külastama. Avastamist jagub nii kohalikele kui ka külalistele kaugemalt. Kõikidelt külastajatelt kogutakse ka tagasisidet maitseelamuste kohta ning vastanute vahel loositakse välja auhindu. Samuti saavad pärjatud kõige populaarsemad ja positiivsemat tagasisidet saanud toidukohad.

Eripakkumised ja -menüüd panevad välja:
Elva Keegel ja Resto, Käsu Hans, Kooki tahad?, Indochina, Toidukiosk Vana Vaksal, Komorebi, Kataköök, Porgand Resto
16. aprill
kell 11:00-14:00  
Saame kokku leivatares -  toidud odrajahust ja odratangudest Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald  10.-
Registreeru:
haridus@memu.ee, 5373 7124      
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.          
11. mai
kell 11:00-17:00
Sibulatee KALApuhvetite päev Peipsiääre vald    
Kala, Peipsi kala! Sibulatee õued ja aiad avavad oma uksed ja väravad, et pakkuda külalistele kohalikke maitseid ning kus menüüs troonib kohalik Peipsi kala! Sibulatee KALApuhvetite päev leiab sel aastal aset peale suure paastu lõppu. Loodetavasti on juba kased hiirekõrvus ning nartsissid õitsemas. Et oleks ikka veelgi ilusam Sibulatee kanti külla tulla. Lisainfo puhvetite, pakutava ja lisategevuste kohta umbes kuu enne sündmuse toimumist. Vaata videot eelmise aasta KALApuhvetite päevast!
14. mai
kell 11:00-14:00
Saame kokku leivatares - kotletid ja rummikook Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald10.-
Registreeru:
haridus@memu.ee, 5373 7124    
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.                
16. mai
kell 16:00
Kevadlaat: pajast punusse ja purki  Tartu Pääsupesa Lasteaed, Sõpruse pst. 12, Tartu  
Pääsupesa võlumaailmas toimuv kevadlaat propageerib tervislikku ja keskkonnasäästlikku eluviisi. Tegevusi jagub kõikidele: saab lustida, meisterdada, musitseerida, sportida, nautida kontserti, osta õnneloosi, külastada kohvikuid ja müügipunkte. Pakume ühiselt valmistatud sooja suppi, mida on võimalik kohe tarbida või purgiga kaasa osta. Haara kaasa oma korduvkasutatavad nõud: joogipudel, taldrik, lusikas, purk. Tule meile külla pigem jala, bussi või rattaga. Hoiame ühiselt loodust ja taaskasutame! Pääsupesalased hoolivad ja annetavad 50% laadal saadud tulust heategevusorganisatsioonile Minu Unistuste Päev. Ülejäänud tulu läheb meie laste jaoks - soov on soetada oma lõkkease, kasvuhoone või kööginurk.            
19. mai
kell 12:00-16:00
Luke mõisa avaüritus koos kohvikute päevaga
Luke mõis, Nõo vald
Tasuta 
Imelisel maikuisel pühapäeval toimuva kohvikutepäevaga avatakse Luke mõisa suvine hooaeg. Päeva toovad vaheldust õnneloos, muusikalised vahepalad ja erinevad tegevused nii lastele kui looduse nautijatele. Mõisapargis on avatud lähipiirkonna erinevad ja omanäolised kohvikud, kus saab maitsta kohalike perenaiste retseptivaramust pärit hoole ja armastusega valminud hõrgutisi.  
23. juuni
Tordioksjon
Luunja lauluväljak, Luunja vald
 
Iga aasta viib Luunja Maanaiste Selts Luunja jaanitulel läbi tordioksjoni. Oksjoni tulu läheb heategevuseks.      
11. august
Maitsva toidu tee
Suurekivi ristist kuni Roiuni, Kastre vald
 
Tartust umbes 15 minutit autosõitu ja oledki kohal, et teha Kastre vallas ligi 8 kilomeetri pikkune maitserännak Suurekivi ristist kuni Sillaotsa koolini või vastupidi. Oma kodu väravad ja mõnel pool ka uksed avavad erinevad kodukohvikud, et pakkuda võrratuid kohalikke maitseid. Valikus on nii soolast kui magusat, pehmet ja krõbedat.
Mõnes kohas võib roogade kõrvale kuulda muusikat, teises kohas saab peremehega juttu puhuda ja kolmandas kohas lapsed mänguväljakul lustida. Mis kodukohvikutes täpsemalt toimub, tule uuri ise järgi ja võta sõbrad ka kaasa!  Vaata eelmise aasta galeriid siit ja videot siit, loe ka artiklit!
7. september
kell 11:00-18:00
Sibulatee puhvetite päev
Peipsiääre vald
 
Avatud aiad ja hoovid, hoole ja armastusega valmiv kohalik toit, toredad kohtumised ja kultuuriprogramm.

Septembri keskel avavad kohalikud uksed oma armsatesse kodudesse ja pakuvad parimaid põlvest põlve edasi antud retsepte. See on päev täis rõõmu, head kohalikku toitu ning erinevaid kohtumisi vanade sõprade ja huvitavate kohalike inimestega. Kohalikud avavad oma õued ja aiad, keedavad ja küpsetavad, koristavad ja ehitavad. Külalislahked puhvetid avavad oma uksed Varnjast Rannani ja Haavakivi külast Nina külani. Puhvetid on avatud kell 11-18, pea kõigis puhvetites on tegevusi lastele ja lisaks kõhutäiele ka midagi teistele meeltele (näituseid, esinemisi).

14. september
kell 11:00-16:00
Ülenurme Sügisnäitus ja Tõuloom 2024
Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald
 
Ülenurme sügislaat ja Tõuloom annavad septembri esimesel laupäeval Eesti Põllumajandusmuuseumi uhkete tõuloomade käsutusse! Areenil näeb erinevaid loomi, kelle hulgas on veiseid, hobuseid, lambaid, küülikuid ja vutte. Demonstreeritakse lambapügamist ja käsitsilüpsi. Avatud on traditsiooniline sügislaat, kus kaubeldakse talutoidu, käsitöö, istikute ja muu põnevaga. Toidusõbrad saavad osaleda töötubades, lapsed saavad lustida lastealal ja terve pere nautida muusikalisi etteasteid mitmetelt kollektiividelt.
Vaata eelmise aasta galeriid siit, videot siit ja loe ka artiklit! 
14. september
Kavastu Uhhaa- ja KalapiduKavastu, Luunja vald
 
Kavastu Uhhaa- ja Kalapidu algab Kavastu mõisapargis uhhaade keetmise võistlusega. Võistkondi hindab professionaalne žürii - sealhulgas nii serveerimist, välimust kui ka maitset. Võistlusel saavad osaleda kolmeliikmelised eelregistreeritud võistkonnad ja võistlus on ajalised piiratud. Võistlejatele antakse korraldajate poolt kalakomplekt ja lõkketegemiseks vajalikud küttepuud.
Lisaks uhhaade võistlusele toimuvad mitmed kalastusteemalised ja vee-elustikku tutvustavad töötoad kõigile vanusegruppidele. Meeleolu loovad ja peotuju kerivad ülesse muusikud. Avatud on ainulaadne Kavastu parv.  Vaata eelmise aasta galeriid siit, videot siit ja loe ka artiklit!
21. september
kell  19:00
Lossiõhtusöök - Toidukultuur Sibulateel  Alatskivi lossi restoran, Peipsiääre vald  85.-
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu    
Viis kvaliteetset joogikoolitusega õhtusööki, mille käigus tutvustatakse osalejatele erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Kuna iga õhtusöök on uudne ja erinev, pakutakse osavõtjatele igal korral erakordset kogemust. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel.    
30. september - 05. oktoober
kell 13:00-15:00
Avatud söögisaalid Elva vallas Elva linn ja terve Elva vald 3.-
kohapeal kassas  
Nädala jooksul saavad kõik huvilised külastada Elva Valla söögisaale, kus pakutakse neile koolilõunat. See toob inimesi lähemale koolilõunale ning kummutab müüte, mis kaasnevad vanadest aegadest, kus koolitoit oli halb. Avatud söögisaalide nädal tipneb perepäevaga, kuhu koondatakse kohalikud talunikud ja ettevõtjad, kes pakuvad oma toorainet nii eraisikule kui ka toitlustajatele. Toidu teemalisi tegevusi leiab sealt nii lastele kui suurtele - õpitubadest kuni teatrini välja.        
sept-nov 2024
Kokakool
Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald
 
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida.
Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika. Praktilised oskused soodsa hinnaga!    
sept-nov 2024
Saame kokku leivatares
Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald
 
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.      
05. oktoober
kell 11:00-15:30
Looduslodja jõhvikaretk
Emajõe suursoo, Kantsi - Praaga - Kantsi, Luunja vald
12 - 25.-
Jõhvikaretke alustame ja lõpetame RMK Kantsi lõkkekoha juurest. Seilame läbi ürgse Emajõe Suursoo sügisest jõge mööda allavoolu, piilume Peipsi järve ja seejärel lähme ainukesse vaid veeteed pidi ligipääsetavasse mandrikülasse Praagasse talveks vajalikke vitamiine korjama. Pardal on loodusgiid, kes räägib laevast ja kaldapealsest. Lodjal pakutakse teed ja kohvi, kaasa võib võtta oma piknikukraami. Kindlasti kaasa marjakorvid ning jalga panna kõrgema säärega kummikud!
november 2024
kell 9:00-16:30
Päevane maitserännak Sibulateel
Bussireis Tartust Peipsiääre valda
80.- 
Koos giidiga külastatakse terve päeva vältel kohalikke teenusepakkujaid. Lisaks kohalikule kolmele kultuurile (vene vanausu, eesti talupoja, baltisaksa mõisakultuur), pakutakse igas kohas iseloomulikku toitu ja/või jooki ja räägitakse juurde kohalikust toidukultuurist.
* Ivan tsai samovaritee joomine ja sibulapiruka söömine Samovarimajas. Muidugi ka samovarimuuseumiga tutvumine ja täpikappidesse piilumine.
* Peipsimaa Pärimuskeskuses sigurimuuseumi uudistamine ja sigurikoogi ning -kohvi proovimine
* Alatskivi lossis vaatame üle kuidas mõisnik omal ajal põllumajandusega raha teenis; võtame ka ühe lossi restoranile iseloomuliku ampsu
* Külastame Alatskivi Mõisamaitseid ja degusteerime kohalikke veine koos suupistetega.

2024 toimunud
Aeg
Sündmus
Koht
Pilet / osavõtutasu
16.01
Saame kokku leivatares - toite kuldsest kõrvitsast
Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald
10.-
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.
25.01
Kokakool - läätsetoidud ja moskva saiad
Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald
20.-
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida. Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika.
13.02 Saame kokku leivatares - pannkoogipäev  Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald  10.-
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.      
12.-16.02Lotte kutsub sööma Tartu Lasteaed Lotte, Ida 8, Tartu   hommikusöök 2€
lõunasöök 3€
õhtuoode 2€
Eelregistreerimisega  
Nädala jooksul kutsusid Tartu Lasteaed Lotte ja Baltic Restaurants AS kõiki huvilisi Tartu Lasteaed Lotte maitsvat toitu sööma. Võimalus oli osa saada Lotte lasteaia hommiku-, lõuna- ja õhtumenüüst. Vaata fotosid siit ja videot siit.
8., 15., 22. ja 29.02, 07.03 Koolitus: Eritoitlustamine ja eritoidud menüüs Tartu Rakenduslik Kolledž, Kopli 1, Tartu   200.-
Kaasaegsed toitumissoovitused ja nende rakendamine eeldab, et toitlustajad teavad ning oskavad valmistada tervislikku ja tasakaalustatud toitu ning oskavad arvestada toitumisalaste erivajadustega.    
19.-23.02
Tartumaa Maitsed Turuhoones  Tartu Turuhoone, Tartu   Töötoad 40.-
20.02
21.02

Õhtusöök 69.-
Eesti Vabariigi aastapäeva eel sai Tartu turuhoones tutvuda nii uute kui juba ammu armsaks saanud Tartumaa maitsetega.
Kauplejad tutvustavad oma tooteid, saab maitsta eripartiisid ja juttu puhuda. On nii valmistoite kui ka põnevat toorainet, et ise kokata! Toimuvad töötoad, kus saab nippe ja õpetusi, kuidas katta maitsev ja tervislik pidulaud. Reede õhtul muutub turuhoone hubaseks restoraniks, kus pakutakse kohalikkust toorainest pidulikku viieroalist bufee õhtusööki. Vaata fotosid siit, videot siit ja loe artiklit!

Tartumaa Maitsete töötoad:
T 20.02 Tänapäevased magustoidud ja küpsetised
K 21.02 Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks

R 23.02 Eesti õhtusöök:
Kohalikust värskest kalast, lihast ja köögiviljadest 5-roaline Eesti stiilis bufee õhtusöök Priit Toomitsa juhtimisel. Rahvast lõbustab ja Eesti muusikat mängib taustaks ning tantsuks raadio Ring FM DJ Simon Jay.
Priit Toomits, suur ja tõsine mees, toimetab täna peakokana Mood restoranis. Tema käe all on töötanud restoranid Teletorn Tallinnas, Atlantis Tartus, Ammende Villa Pärnus, Karl Friedrich ning Novell Tallinnas. Lisaks karjäärile Eestis, on Priit jõudnud omandada kogemusi Saksamaa, Londoni, Norra, Islandi ja Venemaa erinevates restoranides. Toomitsal on ette näidata muljetavaldav tiitlitekomplekt BBQ ja lihateemalistelt võistlustelt. Toomits peab peakokana oluliseks olla pidevalt kursis uute maitsetega ning tema hinnangul tuleb õige ja originaalse maitse tabamiseks minna selle maitse juurte juurde. Seejärel leida kooslusi, millega isikupärastada oma menüü. Ta kasutab kodumaist ja ka välismaist toorainet, olulisim on tooraine kvaliteet. Liha on Priidule kõige südamelähedasem.
22.02 Kokakool - toidud odrajahust ja odratangudest   Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald     20.-  
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida. Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika. Praktilised oskused soodsa hinnaga! Vaata varasemaid pilte siit ja videot siit!       
23.02
Lossiõhtusöök Alatskivi lossi restoran, Peipsiääre vald 85.-
Registreeru: alatskivi@lossirestoran.eu 
Viiest kvaliteetsest joogikoolitusega õhtusöökist sarja teises osas tutvustatakse osalejatele taas erinevaid kohalikke maitseid, nii toitu kui veine. Seekord seotakse imeliseid maitsed GMP peakoka Koit Uustalu poolt kohaliku Hirveaia Veinikeldri rüübedega. Õhtusöök on viiekäiguline. Saadud teadmised abistavad osalejatel arendada oma maitseid ja rakendada neid igapäevatöös näiteks oma toitlustusettevõtte menüüde väljatöötamisel. Vaata videot eelmise aasta õhtusöögist!        
  12.03     Saame kokku leivatares - kohupiimatoidud   Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald  10.-  
Põllumajandusmuuseumi kesknädala trehvnung „Saame kokku Leivatares“ on suurepärane võimalus veeta hommikupoolik vahvas seltskonnas. Üheskoos valmistatakse maitsvaid toite ning jagatakse nippe, kuidas põnevalt ja taskukohaselt kokata. Ühise laua taga nauditakse valmistatud toitu ning jagatakse muljeid. Peale kokkamist, ootab ees meisterdamine. Igal kokkusaamisel on eraldi nii toidu kui käsitöö teema. Töötuba on mõeldud eelkõige eakatele, kes tunnevad puudust suhtlemisest ja vahvatest ühistest tegemistest.              
 17.03 Päevane maitserännak Sibulateel   Bussireis:
Tartu Vanemuise esine parkla-Peipsiääre vald-Tartu  
JÄI ÄRA! 69.-
Koos reisisaatjaga võetakse ette maitsetuur läbi Sibulatee, aga lisaks kohtume toredate kohalikega ning saame aimu nii vanausulistest kui baltisaksa ajaloost meie kandis. Samovarimaja Varnjas - imetleme samovaride kollektsiooni, joome ivan tšaid ja sööme sibulapirukat; Peipsimaa Pärimuskeskust Kolkjas - uudistame sigurimuuseumi ja proovime sigurikooki ja -kohvi; Alatskivi loss - vaatame üle kuidas mõisnik omal ajal põllumajandusega raha teenis; võtame ka ühe lossi restoranile iseloomuliku ampsu; Alatskivi Mõisamaitsed - degusteerime kohalikke veine koos suupistetega.
Väljasõit Tartust on kell 9 (Vanemuise eest parklast), tagasi Tartus oleme umbes kell 16.30. Tartust Tartuni on kaasas ka reisisaatja, kes Sibulatee piirkonda tutvustab. Maitserännak toimub, kui 10. märtsiks on pileti ostnud vähemalt 8 osalejat (kui peaks juhtuma, et miinimum osalejate arv täis ei tule, kantakse piletiostjatele raha tagasi). Maksimaalne osalejate arv 20.        
21.03Kokakool - punapeet iga toidu sisse Eesti Põllumajandusmuuseum, Ülenurme, Kambja vald       20.-    
Põllumajandusmuuseumi Kokakooli sari on hea võimalus mõnusas seltskonnas põnevaid retsepte katsetada, nippe jagada ja vahvaid toiduelamusi nautida. Oodatud on igas eas kokkamishuvilised. Igal kokkusaamisel on uus ja põnev temaatika. Praktilised oskused soodsa hinnaga! Vaata varasemaid pilte siit ja videot siit!          
    

Tartumaa Arendusseltsi korraldatav Tartumaa toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.


Armastus käib Tartumaa kaudu!

Lisainfo:
Katri Kuusk
Tartumaa toiduvõrgustiku koordinaator
Tartumaa Arendusselts
+372 5358 4035
katri@tas.ee