HoReCa veebinar "Põllult lauale" 8.05 kell 15.00-16.30

Sündmus Toit ja tervis Uudis
6. mai
Horeca 3. veebinar "Põllult lauale" käsitleb toiduvalmistamise äri, mis hõlmab kogu toiduahelat põllult lauale. Kutsume osalema veebiseminaril, mis annab toitlustus- ja majutussektori (HoReCa) ettevõtjatele praktilist nõu ja juhiseid ressursisäästlikuks majandamiseks.

Veebinari seekordsed külalised Rootsi Põhjamaade restoranide kvaliteedi- ja arenduspeakokk Frida Nilsson ja kulinaariafarmer Saba Nazarian tutvustavad, kuidas tooraine kohalik päritolu, kõrgtasemel tehnoloogia ja ringmajandus annavad ettevõtte arengule uue perspektiivi.

Linnaelu üks eeliseid on võimalus valida paljude erinevate restoranide vahel. Ent toitlustus- ja majutusteenuste sektor tekitab suures koguses jäätmeid. Koos kiirete kliimamuutuste, toiduhindade tõusu ning tarbijate nõudlusega keskkonnasõbralikemate toiduvalikute järele, vajab ka see sektor uut mõtteviisi ja valmidust proovida uusi asju.

Frida Nilsson on kõigi Põhjamaade restoranide kvaliteedi- ja arenduspeakokk Rootsist. Ta on osalenud erinevate tippkokkade võistlustel nii Põhjamaades kui ka rahvusvaheliselt ning on auhinnatud kokk.  Loe lisa SIIT

Saba Nazarian on toidukasvataja, kes omab linnafarmi ja on mullast kahvlile ekspert. Ta teeb koostööd Frida Nilssoniga ning on loonud jätkusuutliku mullast kahvlile mudeli ja nulljäätme kontseptsiooni. Loe lisa SIIT

Tule, kuula lähemalt! Osalemislink Zoomi: https://us02web.zoom.us/j/81139984455?pwd=aXpJZEJERmFjamMxV2VtcVhzVndkQT09   

Lisainfo:
Kaidi Randpõld
arendusspetsialist
+372 5326 8963
kaidi.randpold@tartumaa.ee