Postimehe Maa Elu kajastab haridusasutuste toitlustuskorralduse uuringut

Uudis Toit ja tervis
4. juuli
Koostöös Eesti Maaülikooli mahekeskusega viib Tartumaa Omavalitsuste Liit läbi uuringut  "Tartu maakonna haridusasutuste toitlustuse korralduse ja tooraine mahtude kaardistamine ning kohaliku tooraine kättesaadavus", mille valminud esimest osa kajastasid Postimehe Maa Elu artiklis arendusspetsialist Kaidi Randpõld ja koostööpartneri Tartu Biotehnoloogia Pargi projektijuht Keiu Käära.   

Kohalikult kasvatatud ja toodetud toorainest valmistatud haridusasutustes pakutav toit avardab siinsete talunike ja põllumajandusettevõtete võimalusi oma toodangut turustada ja suurendab piirkonna toidujulgeolekut.

Mis aitaks kaasa koolide ja lasteaedade menüüdes kohaliku ja mahetoidu osakaalu suurendamisele ning millised olulised teemad on veel haridusasutuste toitlustuskorralduses esile kerkinud, saab lugeda Postimehe Maa Elust.

7. juuni seminarist, kus tutvustati uuringut ja arutleti kohaliku ja mahetoidu hea tahte kokkuleppe koostamise üle, saab lugeda SIIT.

Lisainfo:

Kaidi Randpõld
arendusspetsialist
+372 5326 8963
kaidi.randpold@tartumaa.ee